מכינים את הקציצות: מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים, למעט שמן לטיגון, לתערובת אחידה.
1
2
יוצרים מהתערובת קציצות פחוסות בגודל הרצוי.
3
מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים, כ־3 דקות מכל צד, להזהבה יפה.
מוציאים את הקציצות מהמחבת לצלחת מרופדת בנייר סופג ומרוקנים את שאריות השמן מהמחבת.
4
מכינים את הרוטב: מוסיפים למחבת את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים על להבה בינונית כדקה להזהבת השום.
5
יוצקים את הרוטב החם על הקציצות ומגישים מיד בליווי כף יוגורט עיזים ליד.