קרפצ'יו סלק מהמשק עם גבינת סנט מור מפוחמת ומקורמלת

מנה ראשונה וקלילה שתמיד מנצחת,
הפעם עם טופינג של גבינת סנט מור עיזים מפוחמת ומקורמלת שמקפיצה את המנה למחוזות אחרים

מאת: שף חי שוורץ | מנהל קולינרי CBC
צילום: בועז לביא
סטיילינג: טליה הדר

מרכיבים

  • 70 גרם גבינת סנט מור מפוחמת
  • 2 סלקים גדולים
  • 1/2 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות קטנות
  • 1 שן שום קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1 כוס חומץ
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כף חומץ בלסמי מצומצם
  • 2 כפות סוכר
  • 20 גרם סוכר חום
  • 1 כפית מלח
  • 50 גרם פקאן מסוכר גרוס גס

אופן ההכנה

1

מבשלים במים רותחים את הסלקים עד לריכוך

2

מערבבים יחד חומץ, שמן, פלפלים, בצל, כוסברה, שום, סוכר ומלח עד לקבלת רוטב ויניגרט אחיד

את הרוטב מניחים על הסלקים ומכניסים להשרייה של כ-3 שעות במקרר

3

מניחים את פרוסות הסלק על צלחת בצורה הדרגתית ויוצקים מעל מעט מרוטב הויניגרט שנותר

4

חותכים את גבינת הסנט מור לעיגולים, בוזקים מעט סוכר חום וצורבים עם ברנר או על המחבת עד לקירמול הגבינה, ומפזרים מעל הקרפצ'יו

5

מומלץ להגיש לצד גריסיני או צנימים.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר/ת שימוש במידע לצורך יצירת קשר ומתן מענה לפנייתי ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא אוכל לקבל את השירות המבוקש ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...
צ'אט עם נציג