פטוצ׳יני ברוקולי ועגבניות עם גבינה בולגרית

אל תתנו לפסטה לחכות לרוטב. מעבירים אותה אל הרוטב היישר מסיר הבישול עם מעט ממי הבישול כדי שהרוטב יתחבר אליה היטב.

4
קל
חצי שעה

מרכיבים

  • 13 שיני שום קצוצות
  • 1/2 פלפל צ׳ילי קצוץ
  • כ-20 עגבניות שרי צבעוניות
  • 350 גרם פרחי ברוקולי או ברוקומיני
  • מלח
  • חבילה (500 גרם) פטוצ׳יני או פפרדלה
  • 4 כפות שמן זית
  • 150 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת גס
  • חופן עלי טרגון ו/או בזיליקום

אופן ההכנה

1

מרתיחים מים עם שפע מלח בסיר פסטה. חולטים את פרחי הברוקולי כ-2 דקות ומעבירים מיד למי קרח. מסננים. משאירים את הסיר עם המים הרותחים על האש

2

מחממים שמן זית במחבת רחבה ומקפיצים שום כדקה. מוסיפים פלפל צ'ילי ועגבניות שרי עד שהן משחימות מעט. מוסיפים ברוקולי, מתבלים במלח ומערבבים

3

במקביל מבשלים את הפטוצ׳יני לפי הוראות היצרן

4

מעבירים את הפטוצ׳יני למחבת עם 1/4 כוס ממי הבישול, גבינה בולגרית וטרגון ו/או בזיליקום, מערבבים ומגישים מיד

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.