פיצטות גבינת עיזים וירקות

במקום רוטב עגבניות מורחים את הבצק בגבינת עיזים ומעליה פרוסות דקות של ירקות: זוקיני, בצל, פלפל או סלק.

חומרים ל-20-25 פיצטות

לבצק

  • חצי קילו קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כף סוכר
  • 300 מ״ל מים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף מלח

לטופינג

  • 1 גבינת עיזים למריחה משק צוריאל
  • ירקות פרוסים–פלפלים, זוקיני, בצל, סלק, אספרגוס או פרחי ברוקולי
  • מה עז פרוסה משק צוריאל

אופן ההכנה

1

מכינים את הבצק: מערבלים את הקמח עם שמרים, סוכר ומים, במיקסר עם וו לישה, כשמתחיל להתגבש בצק מוסיפים שמן זית ומלח ולשים עוד 8 דקות, עד שמתקבל בצק רך ודביק למדי. מכסים ומתפיחים שעה לפחות

2

מחממים תנור ל-220 מעלות

3

מחלקים לכדורים בגודל משמש ומרדדים כל אחד מהם לפיצטה

4

מורחים עליהם גבינת עיזים, מסדרים פרוסות ירק ואופים 12-15 דקות עד להזהבה

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.