פפרונטה (תבשיל פלפלים) עם גבינת חלומי

הגרסה האיטלקית לרטטוי הצרפתי, לגיבץ׳ הבלקני או למטבוחה המרוקאית. מגישים לצד לחם שאור.

6
קל
שעה

מרכיבים

  • 4 כפות שמן זית
  • 2 בצלים קצוצים
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
  • 4 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לקוביות
  • 2 עגבניות קצוצות
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1 כפית תערובת עשבי תיבול יבשים
  • 1 כף חומץ בן יין
  • חופן זיתי קלמטה מגולענים

להגשה

  • 1 קופסת חלומי (200 גרם) חתוכה לקוביות
  • מעט שמן זית
  • עלי בזיליקום מ-3 גבעולים

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת ומטגנים בצלים כ-3 דקות עד שהם מזהיבים. מוסיפים פלפל ירוק ופלפלים ומטגנים כ-2 דקות

2

מוסיפים עגבניות, מלח, פלפל ועשבי תיבול יבשים ומביאים לרתיחה עדינה. מקטינים את האש, מכסים ומבשלים כ-40 דקות עד שהירקות רכים. אם כל הנוזלים מתאדים מוסיפים מעט מים

3

מוסיפים חומץ וזיתים, מערבבים ומבשלים עוד 3-2 דקות

4

במקביל מטגנים קוביות חלומי במחבת עם מעט שמן זית

5

מגישים את הפפרונטה עם קוביות החלומי ועלי בזיליקום

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.