קולרבי צלוי בתנור על מלח עם גבינת עיזים

הטעם של הקולרבי הצלוי עמוק ואדמתי. קרם גבינת עיזים של צוריאל ישר מהקופסה מעשיר ומעדן אותו. כמה פשוט, ככה טעים!

6 מנות
קל מאוד
1 שעה

  • 4 קולרבי חצויים
  • 3 כפות מלח גס (משמשים כמצע לצלייה, לא לתיבול)
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 3 גבעולי תימין

להגשה

  • גבינת עיזים למריחה

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה, מפזרים עליה מלח גס בשכבה אחידה ומניחים עליו את חצאי הקולרבי

2

מזלפים על הקולרבי שמן זית, מתבלים בתימין, מלח ופלפל, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 45 דקות לריכוך. מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות להזהבה

3

מגישים את חצאי הקולרבי הצלויים עם כף של גבינת עיזים למריחה. טעים חם או בטמפרטורת החדר

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.