קציצות חצילים וגבינה צפתית מעודנת עם סלסת עגבניות טריות

משחק של טעמים: החציל הקלוי עז הטעם נכנס לקציצה עם הגבינה הצפתית המעודנת. אחרי הטיגון יוצאות קציצות פריכות מבחוץ ורכות מבפנים, המוגשות עם סלסה חמצמצה.

20 קציצות
קל
שעה וחצי

מרכיבים

  • 1 חציל גדול קלוי, קלוף וקצוץ
  • 200 גרם גבינה צפתית מעודנת מגוררת
  • 1 תפוח אדמה מבושל ומעוך לפירה
  • 1 שן שום מעוכה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • שמן לטיגון

לסלסה

  • 2 עגבניות מרוסקות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 שן שום כתושה
  • קצה של פלפל צ׳ילי קצוץ
  • מלח

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את החציל הקלוי עם שאר המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה

2

יוצרים מהתערובת קציצות, מניחים על מגש ומעבירים למקרר לשעה

3

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות 3-2 דקות מכל צד עד שהן מתייצבות ומזהיבות. אם התערובת דלילה מדי מוסיפים עוד כף או שתיים של פירורי לחם

4

מערבבים את חומרי הסלסה ומגישים לצד הקציצות החמות

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.