תבשיל בורגול, עגבניות ונענע עם גבינה צפתית מעודנת ויוגורט עיזים

אחד מכוכבי המטבח הדרוזי – תבשיל טעים, מזין ומחובר לאדמה.

6
קל
שעה

מרכיבים

החומרים

  • 4 כפות שמן זית
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 פלפלים אדומים מתוקים קצוצים
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ
  • 3 עגבניות מגוררות
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 1 כפית נענע מיובשת
  • 1 כפית בהרט
  • מלח ופלפל לבן טחון

להגשה

  • יוגורט עיזים
  • חופן נענע קצוצה

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית בסיר ומאדים בצלים ופלפלים עד שהם מזהיבים קלות. מוסיפים שום, פלפל חריף, עגבניות ורסק עגבניות ומערבבים.

2

מתבלים בנענע, בהרט, מלח ופלפל, מערבבים היטב, מוסיפים את הבורגול ומערבבים עוד כמה דקות עד שהבורגול סופג את הטעמים.יוצקים ציר ירקות או מים רותחים, מערבבים, מרתיחים שוב, מקטינים את האש, מכסים ומבשלים 30-25 דקות עד שהנוזלים נספגים והבורגול מוכן. מתקנים תיבול.

3

מוסיפים משולשי גבינה צפתית ומגישים בקעריות. מזלפים מעל יוגורט עיזים ומפזרים נענע.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.