שמים בסיר את האורז, מוסיפים 2 כוסות מים ומבשלים על אש בינונית עד שהמים נספגים והאורז מוכן.
1
2
במקביל מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
3
מפזרים בצד אחד של התבנית את קוביות הבטטה, מזלפים מעט שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. מפזרים בצד השני של התבנית את קוביות הטופו.
4
אופים עד שהבטטה מתרככת, והטופו מתחיל להשחים.
5
מרכיבים את המנה: מסדרים בקערה רחבה בצורה יפה ואסטטית את האורז המבושל, הטופו, הבטטה, כל הירקות והקשיו.
6
יוצקים מעל הבודהה בול רוטב סויה לפי הטעם, מפזרים בצל ירוק ושומשום שחור ומגישים מיד.
7
טיפים:
- אפשר להשתמש גם בטופו טבעי של משק צוריאל.
- אפשר לשלב דגנים, קטניות, ירקות ותוספות לפי הטעם האישי.