בודהה בול טבעוני (ללא גלוטן)

מרכיבים

מרכיבים ל-2 מנות:

  • 1 כוס אורז מלא
  • 1 בטטה גדולה, חתוכה לקוביות בינוניות

תוספות:

  • 300 גרם (1 חבילה) טופו בטעם עגבניות ובזיליקום משק צוריאל
  • 1 מלפפון בינוני, חתוך לפרוסות דקות
  • 4 צנוניות, חתוכות לפרוסות דקות
  • 1/4 כרוב סגול, חתוך לרצועות
  • 1 אבוקדו קטן, קלוף, מגולען וחתוך לקוביות קטנות
  • 2-3 עגבניות שרי, חצויות
  • 1 חופן אגוזי קשיו

הגשה:

  • רוטב סויה
  • בצל ירוק, קצוץ
  • שומשום שחור

אופן ההכנה

1

שמים בסיר את האורז, מוסיפים 2 כוסות מים ומבשלים על אש בינונית עד שהמים נספגים והאורז מוכן.

2

במקביל מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

3

מפזרים בצד אחד של התבנית את קוביות הבטטה, מזלפים מעט שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. מפזרים בצד השני של התבנית את קוביות הטופו.

4

אופים עד שהבטטה מתרככת, והטופו מתחיל להשחים.

5

מרכיבים את המנה: מסדרים בקערה רחבה בצורה יפה ואסטטית את האורז המבושל, הטופו, הבטטה, כל הירקות והקשיו.

6

יוצקים מעל הבודהה בול רוטב סויה לפי הטעם, מפזרים בצל ירוק ושומשום שחור ומגישים מיד.

7

טיפים:

  • אפשר להשתמש גם בטופו טבעי של משק צוריאל.
  • אפשר לשלב דגנים, קטניות, ירקות ותוספות לפי הטעם האישי.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...