תפוחי אדמה עם תבשיל תרד ובולגרית מעודנת

החום שעולה מתבשיל התרד ממס את הגבינה והיא מתבלת את התרד בארומה מיוחדת. אפשר להשתמש במתכון גם בבולגרית 24%.

4
קל
שעה ורבע

מרכיבים

  • 6 תפוחי אדמה על קליפתם

לתבשיל תרד

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ או 1 גבעול כרשה קצוץ
  • 250 גרם עלי תרד נקיים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/2 פלפל צ׳ילי פרוס דק
  • מעט אגוז מוסקט מגורר
  • 150 גרם גבינת בולגרית מעודנת

אופן ההכנה

1

מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים 30-20 דקות או אופים ב-180 מעלות בתנור כשעה עד שהם מתרככים. מצננים, חוצים את תפוחי האדמה לאורכם ומניחים בכלי הגשה. מועכים מעט את החלק הפנימי ליצירת חלל למילוי

2

מכינים תבשיל תרד: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל כ-3 דקות עד שהוא שקוף. מוסיפים תרד, שום ופלפל צ׳ילי, מתבלים במוסקט ומערבבים עד שהתרד מאבד מנפחו. מוסיפים גבינה בולגרית ומערבבים

3

עורמים את התבשיל על תפוחי האדמה

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל

אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.