ירוקים עם גבינת עיזים

הירקות הירוקים מקבלים מכת חום קצרה. מניחים מעליהם את גבינת העיזים שמעט נמסה ומתרככת ומגישים עם קליפת לימון

ירקות ירוקים עם גבינת עיזים
6 מנות
קל מאוד
8-7 דקות

מרכיבים

  • 300 גרם כרובי ניצנים טריים או קפואים
  • 200 גרם אפונה סינית (אפונת שלג) טרייה בתרמיל או אפונה עדינה קפואה
  • 1 ראש ברוקולי, מפורק לפרחים קטנים
  • 3 כפות שמן זית
  • 3-2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות מים או יין לבן
  • חבילת מה-עז פרוסה
  • מעט קליפת לימון מגוררת

אופן ההכנה

1

מערבבים את הירקות בקערה עם שמן זית, שום, מלח ופלפל

2

מחממים מחבת כבדה ומוסיפים את הירקות. צולים בלי לערבב 5 דקות באש גבוהה – עד שהם מעט נחרכים. מערבבים, מוסיפים 3 כפות מים או יין, מכסים ומאדים 2-3 דקות עד לריכוך

3

מפזרים פרוסות גבינת עיזים וקליפת לימון מגוררת ומגישים חם

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...