קרואסון מהמשק עם גבינת קרם שמנת עיזים ובטטה

פריז פינת המשק

המאפה הקלאסי היישר מפריז ממולא בכל מה שטוב במשק, גבינת קרם שמנת עיזים מפנקת ופרוסות בטטה צלויות

 

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינארית
צילום: בועז לביא ושחק פז
סטיילינג: ענת לבל

מרכיבים

מרכיבים

  • 1 קרואסון חמאה גדול
  • 3 כפות גבינת קרם שמנת עיזים
  • 6 פרוסות בטטה - שטופות ומקולפות
  • 1 פלפל צ'ילי אדום טרי - שטוף וקצוץ דק
  • זוקיני בינוני - שטוף ופרוס דק
  • מיץ לימון (מחצי לימון טרי)
  • שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • לקישוט - עלי מיקרו בזיליקום

אופן ההכנה

1

מסדרים את פרוסות הבטטה על תבנית עם נייר אפייה, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס לרבע שעה עד שהבטטה מתרככת.

2

חותכים את הקרואסון לאורכו, מורחים גבינת קרם שמנת בשני צדי הקרואסון.

3

מסדרים את פרוסות הבטטה, מעל את פרוסות הזוקיני והצ'ילי, מתבלים עם שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון.

4

מקשטים עם עלי מיקרו בזיליקום ומגישים.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...