מאפה גבינות עם פסטה ושום

פסטיצ׳יו ארומטי, קרמי ומפנק בגרסה עשירה בזכות מינון גבוה במיוחד של גבינה ביחס לפסטה. באביב משתמשים בשום ירוק, ביתר השנה בבצל ירוק ושום רגיל.

מאפה גבינות עם פסטה ושום ירוק

מרכיבים

חומרים לתבנית פיירקס

  • 2/3 חבילה (300 גרם) פסטה קצרה
  • 250 גרם (1 חבילה) גבינת תבור משק צוריאל
  • 1 חבילה גבינה בולגרית משק צוריאל
  • 1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה
  • 2 ביצים
  • 2 גבעולי שום ירוק (אם אין מחליפים ב-2 גבעולי בצל ירוק קצוצים+2 שיני שום כתושות)

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית

2

מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים, לפי הוראות היצרן

3

מערבבים את הגבינות עם השמנת, הביצים והשום הירוק (או הבצל ירוק והשום). מוסיפים את הפסטה ומערבבים. מעבירים לתבנית ואופים 35-45 דקות עד שהמאפה מזהיב ומתייצב

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...