מאפה יוגורט במילוי גבינת משק ותרד

מאת: שף אבי ביטון

מרכיבים

מרכיבים לבצק:

  • 1/4 1 כוסות יוגורט עיזים לשתייה של משק צוריאל
  • 1/2 2 כוסות קמח לבן מנופה
  • כפית מלח
  • שמן זית להברשה בסיום

מרכיבים למילוי:

  • 200 גר' גבינה בולגרית מעודנת 5% של משק צוריאל
  • חופן עלי אזוב (זעתר) טרי שטופים, (ניתן להחליף בעלי אורגנו טרי)
  • 100 גרם עלי תרד או עלי מנגולד שטופים ( מושרים למשך שעה במסננת עם חצי כפית מלח)
  • 1 בצל לבן שטוף, קלוף, קצוץ ומטוגן

אופן ההכנה

1

לשים את כל מרכיבי הבצק בקערה עד לקבלת בצק חלק ואחיד ומניחים למנוחה (מכוסה) כשעה.

2

מערבבים את כל מרכיבי המילוי.

3

מחממים תנור לטמפרטורה של 240 מעלות.

4

מחלקים את הבצק לחמישה כדורים ומרדדים כל אחד בעזרת מערוך על גבי משטח עבודה מקומח.

5

מניחים מהתערובת במרכז כל כדור בצק, מקפלים את הבצק מעל הגבינה לחצי סהר ומהדקים היטב בעזרת האצבעות. משטחים מעט ובעדינות בעזרת מערוך ומברישים במעט שמן זית.

6

מסדרים את המאפים על גבי תבנית עם נייר אפייה ואופים כ-5 דקות עד להזהבה.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...