מטגנים את הבצל והשום במחבת עם חמאה ושמן זית
1
2
שופכים את המים, מרתיחים, מוסיפים את האורז ומערבבים.
3
מוסיפים את יתר המצרכים ומבשלים עד שהאורז דביק ורך.
4
מוציאים לקערת ערבוב ומקררים את המסה.
5
יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, מכניסים לתוך כל כדור קוביית גרנה פדנו ומהדקים היטב.
6
מצפים כל כדור בקמח, ביצה ופירורי לחם (רצוי ליצור ציפוי כפול רק בביצה ובפירורי לחם)
7
מחממים סיר עם שמן לטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס ומטגנים את הכדורים עד להזהבתם המלאה.
8
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומתבלים היטב.
9
מוציאים לצלחת עם נייר סופג, מעבירים לצלחת הגשה לצד רוטב העגבניות המתובל.