חלומי צלויה על קרם גספצ׳ו

לקחנו את המרק הספרדי עז הטעמים, הפכנו אותו לרוטב קרמי ושדכנו לו פרוסות זהובות ולוהטות של גבינת חלומי צרובה.

גבינת חלומי צלויה על קרם גספצ׳ו
6
קל מאוד
10 דקות

מרכיבים

לקרם גספצ׳ו

  • 4 עגבניות קלופות וחתוכות גס
  • 1/2 פלפל אדום חתוך גס
  • 1/2 בצל סגול קטן
  • 1 גבעול סלרי חתוך גס
  • 2 שיני שום
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

להגשה

  • 1 חבילה חלומי צוריאל פרוסה ל-8 פרוסות

אופן ההכנה

1

מרסקים את כל חומרי קרם הגספצ׳ו בבלנדר או במעבד מזון לקבלת מרק חלק ואחיד. טועמים ומתבלים. אפשר לשמור במקרר שעה-שעתיים עד להגשה. אבל לא יותר (טעמו של הגספצ׳ו עלול להיפגע).

2

מטגנים את החלומי במחבת עם מעט שמן, מעל להבה בינונית-נמוכה, דקה-שתיים מכל צד, או עד להזהבה.

3

מניחים את החלומי על קרם הגספצ׳ו ומגישים מיד.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...