מכניסים לקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים ומערבבים. מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק ולשים עם וו לישה למשך כ- 8-10 דקות לקבלת בצק חלק.
1
2
מעבירים להתפחה במקום חמים למשך כשעה או עד להכפלת נפח הבצק.
3
מחממים תנור ל-170 מעלות.
4
מחלקים את הבצק ל- 3 כדורים ומניחים לתפיחה נוספת למשך 10 דקות נוספות.
5
מערבבים יחד את כל מרכיבי למילוי עד לקבלת תערובת אחידה.
6
מרדדים את הבצק לצורה אובלית בעובי של כחצי ס"מ ואורך של כ- 20 ס"מ
7
מגלגלים את השוליים פנימה, כאשר מנסים ליצור צורה של סירה ואת הקצוות מהדקים היטב.
8
ממלאים בגבינות את מרכז סירות הבצק. מניחים עגבניות שרי שלמות מעל ומעט טימין.
9
מברישים את השוליים בביצה טרופה, מכניסים לתנור ואופים כ-30 דקות.