מחממים במחבת את החמאה עם שמן הזית, מוסיפים את הבטטות, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומטגנים עד שהבטטות מזהיבות מעט.
1
2
מוסיפים את השום, הפטריות, מטגנים חמש דקות נוספות ומורידים מהאש.
3
מרדדים מעט את בצק העלים, מניחים על המחבת וחותכים את השוליים המיותרים בעזרת סכין קטנה.
4
יוצרים חורים בבצק בעזרת מזלג ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהבצק משחים לחלוטין.
5
הופכים את הטארט על צלחת הגשה ומגררים מעל את הצפתית.