מחממים שמן זית במחבת ומקפיצים עלי תרד כמה שניות בלבד, עד שהם מתחילים להתכווץ. מצננים.
1
2
מערבבים בקערה גבינת תבור, חלמון, אגוז מוסקט, גרנה פדנו, קמח וסולת לתערובת אחידה.
מוסיפים את התרד, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
3
מחלקים את הבצק ל-30 חתיכות שוות ויוצרים כופתאות מוארכות.
4
מביאים לרתיחה מים מומלחים בסיר גדול ורחב שוליים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי מכמות הכופתאות 3 דקות, עד שהן מתחילות לצוף.
מסננים אותן בעזרת כף מחוררת לקערה ומבשלים את יתר הכופתאות. מסננים.
5
מחממים חמאה במחבת, מוסיפים עלי מרווה ומיץ לימון, מערבבים ומבשלים כדקה.
6
יוצקים את הרוטב על הכופתאות, מפזרים גבינה ומגישים.