לביבות כרובית אפויות עם גבינה בולגרית

אפשר להחליף מחצית מכמות פירורי הלחם שבמתכון בכוס אחת של קינואה מבושלת או בורגול שהושרה במים עד לריכוך.

30 לביבות
קל
שעה

מרכיבים

החומרים

  • 1 כרובית מחולקת לפרחים
  • 200 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת
  • 3 ביצים
  • 4 כפות עירית קצוצה
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • מעט מלח ושפע פלפל שחור גרוס

לציפוי

  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

1

מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים 10-5 עד שהם מתרככים. מסננים ומייבשים.

2

מועכים את פרחי הכרובית במזלג. מוסיפים גבינה בולגרית, ביצים, עירית, פירורי לחם, קליפת לימון, מלח ופלפל, מערבבים היטב ומעבירים למקרר לחצי שעה עד להתייצבות.

3

מחממים תנור ל-200 מעלות.

4

יוצרים מהתערובת לביבות עגולות, טובלים בפירורי לחם, מברישים בשמן זית ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-15 דקות עד שהלביבות מזהיבות. לחלופין: מחממים שמן בגובה 2 ס״מ במחב

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...