מחממים תנור ל–180 מעלות ומשמנים תבנית מלבנית בגודל 15*20 ס"מ.
1
2
ממיסים חמאה בסיר, מוסיפים קמח ומבשלים תוך כדי ערבוב כחצי דקה, עד שהקמח נספג בחמאה.
מנמיכים את הלהבה ומוסיפים בהדרגה חלב, תוך כדי בחישה, עד שהתערובת אחידה וחלקה.
מתבלים במלח, פלפל ופפריקה, מביאים לסף רתיחה תוך כדי בחישה, עד שהתערובת מסמיכה.
3
מערבבים בסיר או קערה גדולה פסטה, את תערובת החלב והגבינה ומעבירים לתבנית.
מסדרים מעל פרוסות גבינת עיזים ופרוסות עגבנייה. מזלפים מעל שמן זית.
4
מערבבים בקערה פירורי לחם ותבלינים ומפזרים מעל שכבת העגבניות.
5
אופים כ–10 דקות, מעלים את חום התנור ל-200 מעלות וממשיכים לאפות עוד 2-3 דקות להשחמה יפה.