מכינים את המרק: מחממים שמן זית בסיר ומטגנים בצלים וכרישה תוך כדי ערבוב 3 דקות להזהבה קלה.
מוסיפים שום, ארטישוק וסלרי, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים שמנת לבישול ומים לכיסוי.
מביאים לרתיחה ומבשלים 30–40 דקות, עד שהירקות מתרככים.
למרק:
לקרם:
להגשה:
מכינים את המרק: מחממים שמן זית בסיר ומטגנים בצלים וכרישה תוך כדי ערבוב 3 דקות להזהבה קלה.
מוסיפים שום, ארטישוק וסלרי, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים שמנת לבישול ומים לכיסוי.
מביאים לרתיחה ומבשלים 30–40 דקות, עד שהירקות מתרככים.
טוחנים את המרק בסיר בעזרת בלנדר מוט ומחזירים לבישול בלהבה נמוכה. מוסיפים גבינת מה עז, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכבים את הלהבה.
מכינים את הקרם: מערבבים בקערה גבינה, פסטו, שמן זית ויוגורט לתערובת אחידה.
יוצקים את המרק לקערות הגשה, מקשטים בשתי כפות מקרם הפסטו, מפזרים ערמונים ופטרוזיליה, מזלפים מעט שמן זית ומגישים.