מחממים תנור ל–190 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים אותו.
1
2
מערבבים בקערה שמן זית, פלפל שחור ותימין.
3
פורשים על משטח עבודה עלה פילו, מברישים בשמן הזית המתובל ומניחים עליו עלה נוסף.
ממשיכים עם יתר העלים, כך שיתקבלו שלושה עלים כפולים.
4
חותכים עלה בצק לשלושה פסים שווים ברוחבם.
מניחים בחלק התחתון של כל פס מלבן גבינה, מקפלים לסוכריות פילו וקושרים את הקצוות עם גבעולי בצל ירוק חלוטים.
ממשיכים עם יתר הבצק והגבינה.
5
מסדרים את הסוכריות בתבנית, מברישים בשמן הזית הנותר ואופים כ–10 דקות להזהבה יפה.
6
מזלפים דבש, מפזרים שומשום ומגישים מיד.