מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים את התבנית.
1
2
מכינים את המלית: מערבבים את הגבינות עם הביצים והיוגורט לתערובת אחידה. מוסיפים עשבי תיבול אם רוצים.
3
מברישים שני עלה פילו בחמאה מומסת ומניחים אותם זה על גבי זה בתבנית. לוקחים עוד 3 עלים מקמטים אותם ומניחים מעל. יוצקים את תערובת הגבינות מעליהם.
4
משמנים את שני עלי הפילו שנותרו ומניחים על המלית. אם רוצים אפשר לסמן את החיתוך למנות כדי להקל על הפריסה אחרי האפייה, אבל זה לא חובה.
5
אופים 30-35 דקות, עד שהבצק מזהיב היטב. מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני שפורסים כדי לתת למאפה להתייצב.