ברד פודינג מלוח

ברד פודינג הוא פשטידה המבוססת על לחם ישן.
במתכון הזה, שהוא סופר קל לאירוח, משלבים בין בריוש מתקתק, לירקות פריכים ולתערובת גבינות קטיפתית לתוצאה מושלמת.
8 מנות או תבנית אינגליש קייק | קל | חצי שעה

מאת: שפית מאיה דרין
הפקה: השולחן
צלם: דן לב
סטייליסטית: נעמה רן

מרכיבים

  • 1 גביע קרם גבינת שמנת עיזים 5% של משק צוריאל
  • 100 גרם גבינת פטה עיזים מעודנת 5% של משק צוריאל
  • 4 כפות גבינת גרנה פדנו מגורדת של משק צוריאל
  • 1 חלת בריוש פרוסה
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 2 ביצים
  • 1/2 מיכל שמנת לבישול
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 1 בטטה פרוסה לפרוסות דקות
  • 2 בצלים סגולים פרוסים לפרוסות דקות
  • 10 ענפי תימין ורוזמרין

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל180 מעלות.

2

מושחים במברשת פרוסות בריוש בחמאה ומשהים ל2 דקות.

3

מערבבים בקערה ביצים, שמנת לבישול, קרם גבינת שמנת עיזים וגבינת פטה.

מוסיפים פטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לתערובת אחידה.

4

מניחים בתבנית אינגליש קייק את פרוסות הבריוש וביניהן פרוסות בטטה ובצל סגול וענפי רוזמרין ותימין.

יוצקים בין הפרוסות את תערובת הגבינות.

5

אופים כ20 דקות להשחמה יפה.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...