מחממים תנור ל-180 מעלות במצב גריל טורבו.
מתחילים בבסיס:
בקערה מערבבים יחד את שערות הקדאיף והסמנה עד לקבלת שערות משומנות היטב.
מעבירים למחבת, פותחים את השערות ומסדרים באופן שווה ואוורירי. מפזרים קורנפלור באחידות בעזרת מסננת.
מכניסים לתנור למשך 5/6 דקות עד קבלת צבע שחום (מומלץ להשגיח, עלול להשרף מהר מאוד)
מוציאים מהתנור ומניחים בצד לצינון.
המלבי:
מערבבים בכוס את הג׳לטין ו200 מ"ל מחלב העיזים ומניחים בצד להמתנה של 30 דקות.
בסיר קטן שופכים חלב העיזים שנותר יחד עם הקורנפלור ומערבבים היטב.
לאחר שהנגושים נעלמים, מוסיפים את סוכר הוניל והשמנת ומדליקים את האש על להבה קטנה.
מערבבים היטב את הנוזל, בעיקר בתחתית הסיר על מנת שהקונרפלור לא יידבק.
כשהנוזל מתחיל לרתוח, מערבבים היטב את כוס החלב עם הג'לטין ומוסיפים פנימה אל הסיר.
ממשיכים לערבב עד לרתיחה מלאה, מכבים את האש וממשיכים לערבב במשך 3 דקות.
שופכים את המלבי על שערות הקדאיף שבמחבת הכנאפה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות.
טופ הפיסטוק:
במעבד מזון מניחים את שערות הקדאיף והפיסטוק וטוחנים היטב עד לקבלת פירורים (לשים לב לא לטחון יותר מדי, הפיסטוק יכול להגיע למרקם של מחית).
מעבירים לקערה את התערובת ומערבבים היטב יחד עם החמאה המזוקקת.
מרדדים לשכבה שווה במגש מרופד בנייר אפייה.
מכניסים לתנור (180 מעלות גריל טורבו), למשך 4/5 דקות עד לקבלת צבע זהוב. (לא שחום, אלא קלייה מהירה וקלה). מוציאים מהתנור לצינון.
שהמלבי מתייצב מוציאים מהמקרר, מניחים את הטופ פיסטוק ומחזירים למקרר.
סירופ הסוכר:
בסיר קטן על אש בינונית שופכים את הסוכר, המים ומיץ הלימון. מערבבים ומביאים לרתיחה.
מכבים את האש וממשיכים לערבב עד לירידת הטמפרטורה.
שופכים את הסירופ על הכנאפה מלבי וחותכים בצורה שנרצה ומגישים בצלוחיות קטנות.
בתאבון!!