כריך בייגל אמריקאי פתוח עם גבינת קרם שמנת עיזים

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינארית
כריך בייגל אמריקאי
צילום: בועז לביא ושחק פז
סטיילינג: ענת לבל

מרכיבים

מצרכים לכריך:

  • 1 בייגל אמריקאי
  • 2 כפות גבינת קרם שמנת עיזים
  • 50 גר' סלמון מעושן פרוס דק

מצרכים לסלט:

  • 2 צנוניות שטופות פרוסות דק
  • 1/2 בצל סגול שטוף פרוס דק
  • 1 כף של עירית קצוצה
  • 8 יחידות שרי בצבעים שטופות פרוסות
  • 1 כף גרידת לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • שמן זית
  • מיץ לימון

אופן ההכנה

1

הכנת הסלט:

שמים בקערת ערבוב את כל המצרכים ומתבלים.

2

הרכבת הבייגל:

*חותכים את הבייגל באמצע, מורחים את גבינת קרם השמנת, מסדרים מעל את פרוסות הסלמון המעושן ומניחים בצלחת הגשה.

*מסדרים מעל את הסלט ומגישים.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...