מחממים תנור ל–180 מעלות.
1
2
פורסים את בצק העלים על נייר אפייה, מברישים אותו בחלבון ומפזרים שומשום על כולו
מניחים על התבנית עם נייר האפייה.
3
בקערה גדולה מערבבים את כל הגבינות, שמנת, ביצים, ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
4
מעבירים את בלילת הגבינות מעל בצק העלים, ומפזרים את פרוסות תפוחי האדמה.
5
מניחים מעל פרוסות של גבינת עיזים, ומזלפים שמן זית בכמות נדיבה.
6
מקשטים בעלי טימין ומכניסים לאפייה בתנור למשך 35 דק׳ או עד שהמאפה זהוב.
7
מגישים חם.