מאפה חצילים עם זוקיני, עגבניות וגבינת עיזים

מיצי הירקות מתמזגים בצלייה עם גבינת העיזים וממלאים אותה טעמים, הגבינה מצדה נמסה לתוכם ומעניקה להם מרקם עשיר .

מאפה חצילים עם זוקיני, עגבניות וגבינת עיזים
תבנית עגולה בינונית - גדולה
קל
שעה ועוד עשרים דקות

מרכיבים

  • 2 חצילים פרוסים
  • 2 זוקיני פרוסים
  • 2 עגבניות פרוסות
  • 2 גלילי מה עז
  • 3 כפות שמן זית
  • 5 גבעולי תימין
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-190 מעלות

2

מסדרים בתבנית במעגלים פרוסת חציל, פרוסת זוקיני, פרוסת עגבנייה, פרוסת מה-עז וחוזר חלילה עם כל הירקות והגבינה עד למילוי התבנית.

3

מזלפים שמן זית, מתבלים בתימין, מלח ופלפל, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים שעה. מסירים את הכיסוי ואופים עוד 10 דקות להזהבה.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...