מאפה פסטה עם גבינת קרם שמנת עיזים

מאת: שרית נובק

מרכיבים

מרכיבים

  • 500 גרם פסטה, מבושלת במים לפי הוראות היצרן
  • 2 ביצים
  • 250 גרם גבינת קרם שמנת עיזים 5%
  • 150 גרם מוצרלה מגורדת
  • 50 גרם גרנה פדנו מגורדת
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל

לציפוי

  • 2 כפות גרנה פדנו מגורדת

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אפיה.

2

מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים, לפי הוראות היצרן

3

מערבבים היטב ביחד גבינת קרם שמנת עיזים, מוצרלה, גרנה פדנו, ביצים ושמן זית. מוסיפים את הפסטה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.

4

מעבירים לתבנית, מגרדים מעל גרנה פדנו, מכניסים לתנור ואופים 35-45 דקות עד שהמאפה מזהיב ומתייצב.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...