מניחים את כל מרכיבי הסלט (מלבד הבוטנים והשומשום הקלוי) בקערה גדולה ומערבבים יחד
1
2
מחממים סיר עם שמן עמוק ובמקביל פורסים את גבינת הגאודה לפרוסות, ומצפים אותן בקמח, ביצה ופרורי לחם
3
מטגנים את פרוסות הגאודה מספר דקות עד להזהבה, ומנחים בצד על נייר סופג
4
הכנת הרוטב:
מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לבלנדר (מלבד שמן הזית), וטוחנים במשך 5 דקות רצופות, עד לקבלת מרקם אחיד וחלק
בוזקים בעדינות ובאיטיות את שמן הזית לתוך הרוטב, תוך כדי הערבול, עד שהשמן והרוטב מתחברים לרוטב אחיד
5
הרכבת המנה :
יוצקים מעט מהרוטב על הירקות, ומערבבים הייטב כך שכל הירקות יקבלו תיבול אחיד
בצלחת עמוקה מניחים את הירקות המתובלים כערימה
לסיום, מפזרים את משולשי הגבינה המטוגנת החמה על הסלט ומפזרים שומשום קלוי ובוטנים
6
ניתן להגיש את המנה לצד צנימים משוכים בשמן זית ושום, או מוקרמים עם גבינת גרנה פדנו