ניוקי ברוטב שמנת גרנה פדנו

מאת: שף ברק חי חורש והמחלקה הקולינרית של החברה המרכזית
סטיילינג: ענת לבל
צילום: בועז לביא ושחק פז

מרכיבים

  • חבילת ניוקי (קנוי)
  • 25 גרם חמאת טרה
  • כף שמן זית
  • חצי כפית עלי טימין טרי שטופים ומופרדים מן הגבעול
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 200 מ''ל שמנת מתוקה 38% טרה
  • חבילת ערמונים קלופים פרוסים לפרוסות דקות
  • 50 גרם גבינת גרנה פדנו של משק צוריאל מגורדת דק
  • קורט צ'ילי שאטה גרוס
  • להגשה: כף גבינת מגורדת גרנה פדנו של משק צוריאל

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת חמאה ושמן זית על להבה בינונית ומטגנים את הניוקי למשך כ-8 דקות עד שהם מזהיבים.

2

מוציאים את הניוקי לצלחת.

3

מוסיפים את הטימין, השמנת המתוקה והערמונים ומבשלים על להבה נמוכה עד שהרוטב מתחיל להסמיך.

4

מוסיפים מחצית מגבינת הגרנה פדנו ואת הניוקי, מערבבים ומתבלים במלח, פלפל שחור גרוס וצ'ילי שאטה גרוס.

5

מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את יתרת גבינת הגרנה פדנו המגורדת.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...