מלבי חלב עיזים

קינוח מהמטבח המקומי על בסיס החלב הכי מקומי. למלבי במרקם קרמי במיוחד הוסיפו לליטר חלב1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה, שתעלה את אחוזי השומן.

מלבי חלב עיזים

חומרים ל-6 מנות

  • 1 ליטר חלב עיזים משק צוריאל
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

לסירופ פטל

  • 1/2 כוס פטל טרי או מהקפאה
  • 4 כפות סוכר
  • 2/3 כוס מים
  • 1 כף מי ורדים (או כמה טיפות תמצית)

להגשה

  • שברי פיסטוק
  • שבבי קוקוס
  • עלי ורדים

אופן ההכנה

1

מערבבים כוס חלב עם קורנפלור עד להמסה.

2

מביאים לרתיחה את יתר החלב עם סוכר ותמצית וניל

3

מוסיפים את הקורנפלור המדולל ומחזירים לרתיחה תוך כדי ערבוב רק עד שמסמיך. מורידים מיד מהכיריים

4

יוצקים לתבנית או לכלים אישיים ומצננים

5

מעבירים למקרר למשך 4 שעות לפחות להתייצבות

6

מכינים סירופ: מבשלים פטל עם סוכר ומים עד לרתיחה והמסה מלאה של הסוכר. טוחנים, מסננים ומצננים

7

מגישים את המלבי עם סירופ, שברי פיסטוק, קוקוס ועלי ורדים

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...