מכינים בצק: מעבדים חמאה, קמח וסוכר במעבד מזון לפירורים. מוסיפים ביצה ומעבדים רק עד שהבצק מתגבש. אם הבצק לא מתגבש מוסיפים כף מים קרים.
1
2
מרדדים שני שליש מן הבצק ומרפדים בעזרתו את תחתית התבנית. את יתר הבצק שומרים במקפיא או במקרר להכנת הפירורים בהמשך
3
מכינים את מלית הגבינה: מערבלים את הגבינה, השמנת החמוצה, אבקת הסוכר, הביצים, קליפת הלימון ותמצית הוניל במיקסר עם וו גיטרה. כשהתערובת אחידה מסננים פנימה קמח ומערבבים עד שהוא נטמע
4
מחממים תנור ל-160 מעלות
5
יוצקים את מלית הגבינה לתבנית עם הבצק, מפזרים באופן שווה את הפירות ומגררים בפומפייה את יתרת הבצק על פני העוגה
6
אופים 50-60 דקות או עד שהעוגה יציבה והפירורים זהובים