מכינים את הקרפים: מערבבים בקערה קמח, מלח וסוכר.
1
2
מערבבים בקערה נפרדת ביצים, יוגורט וחמאה לתערובת אחידה.
3
מוסיפים את תערובת הביצים לקערת היבשים ומערבבים היטב לבלילה אחידה וחלקה.
4
ממיסים חמאה במחבת קרפים, יוצקים מצקת מהבלילה, משטחים לשכבה דקיקה ומטגנים 2 דקות מצד אחד להזהבה.
הופכים על צלחת שטוחה ומקפלים לרבע.
5
מכינים את הרוטב: גוררים קליפה משני תפוזים, מפלטים פלחים משלושה תפוזים (ללא קליפה וללא מעטפת לבנה) וסוחטים מיץ משאריות התפוזים.
6
ממיסים במחבת חמאה וסוכר ומביאים לסף רתיחה על להבה בינונית.
מוסיפים את המיץ, הפלחים והקליפה המגוררת של התפוזים והליקר, מערבבים ומבשלים כ-3 דקות נוספות, עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
7
יוצקים את הרוטב החם על הקרפים ומגישים מיד.