בורקס דפי אורז במילוי גבינות משק וחצילים

מאת: המתכון באדיבות פודי
בורקס דפי אורז עם גבינה בולגרית של משק צוריאל
צלם: שניר גואטה

מרכיבים

  • חבילת דפי אורז

מלית:

  • 500 גרם סלט חציל קלוי מוכן
  • גביע יוגורט עיזים 3.9% משק צוריאל
  • 150 גרם בולגרית קלאסית 24% משק צוריאל
  • 150 גרם צפתית קלאסית 5% משק צוריאל
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קורנפלור
  • מעט פלפל שחור טחון
  • מעט מלח דק

ציפוי:

  • 1/4 כוס שמן זית
  • 3 כפות שומשום

אופן ההכנה

1

מחממים תנור לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.

2

במקביל, מערבבים את מרכיבי המלית ומכינים קערה עם מים פושרים ולצידה מגבת.

3

משרים כל דף אורז בנפרד בקערה עם מים פושרים למשך כ-10 שניות ולאחר מכן מעבירים אותו למגבת.

4

מניחים במרכז דף האורז כף מהמלית וסוגרים את הדף כמו מעטפה. חשוב לעבוד מהר.

5

מניחים את הבורקסים מדפי האורז בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

6

לאחר שכל הבורקסים מוכנים, מורחים עליהם שמן זית ומפזרים מעט שומשום.

7

אופים בתנור שחומם מראש עד שהבורקסים מזהיבים.

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...