לביבות קישואים וגבינות משק

מאת: סתיוי'ס - סתיו סעדון

מרכיבים:

  • 4 קישואים
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בצל
  • 150 גרם גבינת תבור
  • 100 גרם גבינת גרנה פדנו
  • חופן עלי נענע קצוצים
  • גרידה מלימון אחד
  • כוס קמח
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

1

בקערה אחת מגרדים בפומפיה את הקישואים, תפוח האדמה והבצל.

2

סוחטים היטב היטב את כל הירקות. הם מוציאים המון נוזלים, ולכן חשוב לסחוט אותם היטב כדי שהלביבות לא יתפרקו בטיגון.

3

מוסיפים את יתרת המצרכים לקערהומערבבים הכל עד לקבלת בלילה אחידה.

4

במחבת רחבה מטגנים שמן חצי עמוק.

5

בעזרת שתי כפות מניחים בשמן חצי כף מהבלילה עד שתתקבל לביבה דקיקה.

מטגנים עד להשחמה.

6

מגישים לצד שמנת חמוצה מעורבבת עם מעט נענע קצוצה.

 

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...