מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
1
2
פורשים את הבצק על משטח עבודה וחותכים אותו לשישה ריבועים. מניחים בתבנית.
3
מורחים על הבצק שכבה דקה אך נדיבה של קרם גבינת שמנת עיזים ומשאירים שוליים נקיים באורך 2-3 מ"מ.
מסדרים מעל במניפה עגולה פרוסות זוקיני ותפוחים.
4
מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח, פלפל, זרעי כוסברה ופפריקה מעושנת.
מניחים במרכז כל מאפה פרוסת גבינת חלומי.
5
אופים בשליש התחתון של התנור כ-20 דקות להזהבה יפה. מעבירים את התבנית מתחת לגריל העליון וממשיכים לאפות 2 דקות נוספות, עד שהגבינה מתחילה להיחרך.