ספגטי זוקיני ברוטב רוזה עם עגבניות וגבינת שמנת

מוותרים על פחמימות ומכינים "ספגטי" מקישוא. מחברים אותו לרוטב רוזה קלאסי, מנה מושלמת לנמנעים מגלוטן.

ספגטי זוקיני ללא גלוטן ברוטב רוזה
6 מנות
קל
20 דקות

מרכיבים

  • 4 זוקיני
  • 2-3 כפות פטרוזיליה קצוצה

לרוטב רוזה

  • 1 קופסה (400 גרם) שימורי עגבניות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • 1 כפית שטוחה אורגנו יבש
  • מלח ופלפל
  • 1 גביע גבינת עיזים למריחה

אופן ההכנה

1

מכינים ספגטי זוקיני: חותכים את הזוקיני לרצועות דקות וארוכות בעזרת קולפן ז׳וליינים. אם אין, פורסים את הקישואים לרוחב בעזרת קולפן רגיל וחתוכים את הפרוסות למקלונים.

2

מכינים את הרוטב: מבשלים את חומרי הרוטב, למעט הגבינה, 12-15 דקות, בסיר עם מכסה. מצננים.

3

טוחנים את רוטב העגבניות עם גבינת העיזים בעזרת מוט ריסוק ידני, בבלנדר או במעבד מזון לקבלת רוטב קטיפתי ורוד. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך

4

מערבבים את רצועות הזוקיני עם הרוטב, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים מיד

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...