פטה עיזים צלויה בתנור עם כתר לחמניות שום

מאת: שרית נובק

מרכיבים

מרכיבים לבצק

  • 500 גרם קמח
  • 8 גרם שמרים
  • כף סוכר
  • כף מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • כוס מים

מרכיבים נוספים

  • פטה עיזים מעודנת 5% משק צוריאל
  • עגבניות שרי
  • 2 כפות שמן זית

להברשה

  • 1/3 כוס שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 כפות בזיליקום קצוץ

אופן ההכנה

1

מכניסים לקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים ומערבבים. מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק ולשים עם וו לישה למשך כ- 8-10 דקות עד לקבלת בצק חלק.

2

מעבירים להתפחה במקום חמים למשך כשעה או עד להכפלת נפח הבצק.

3

מחממים תנור ל-170 מעלות.

4

מחלקים את הבצק ל-15 כדורים.

5

מניחים את כדורי הבצק מסביב לתבנית, מניחים במרכז קוביית פטה, וברווח שביניהם מפזרים עגבניות שרי ומזלפים מעט שמן זית.

6

מערבבים ביחד שמן זית עם שום ובזיליקום ומברישים את כדורי הבצק.
מכניסים לתנור ואופים למשך 25-30 דקות.

7

בסיום האפייה עם צאת המאפים מהתנור מברישים מלמעלה עוד מעט שמן זית מתובל בשום ובזיליקום.

מוצרים משתתפים

ניוזלטר ששווה לטעום.

מתכונים מיוחדים, טעמים חדשים ומבצעים מדהימים.
אם לא תירשמו איך תדעו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת אימייל
אנא הזינו מספר טלפון

אני מאשר/ת שימוש במידע שמסרתי לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע"מ, הפועלת בתחום המזון באמצעות מותגיה השונים (לדוגמה: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות, ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע.

שדה חובה

אני מאשר/ת קבלת דברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית הכוללת, בין היתר, את מותגי קוקה-קולה, טרה, נביעות, פריגת, מבשלות בירה ישראליות, יקב תבור, ועוד כמפורט בתקנון הפעילות
תודה, פרטייך התקבלו בהצלחה.
Loading...