מכניסים לקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים ומערבבים. מוסיפים סוכר ומערבבים. מוסיפים את שאר מרכיבי הבצק ולשים עם וו לישה למשך כ- 8-10 דקות עד לקבלת בצק חלק.
1
2
מעבירים להתפחה במקום חמים למשך כשעה או עד להכפלת נפח הבצק.
3
מחממים תנור ל-170 מעלות.
4
מחלקים את הבצק ל-15 כדורים.
5
מניחים את כדורי הבצק מסביב לתבנית, מניחים במרכז קוביית פטה, וברווח שביניהם מפזרים עגבניות שרי ומזלפים מעט שמן זית.
6
מערבבים ביחד שמן זית עם שום ובזיליקום ומברישים את כדורי הבצק.
מכניסים לתנור ואופים למשך 25-30 דקות.
7
בסיום האפייה עם צאת המאפים מהתנור מברישים מלמעלה עוד מעט שמן זית מתובל בשום ובזיליקום.