מייבשים את הטופו בעזרת נייר סופג וחותכים לקוביות קטנות בגודל ביס.
1
2
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הטופו מכל בצדדים עד להזהבה קלה.
3
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומוסיפים למחבת עם הטופו.
4
מקפיצים את הטופו במשך כמה דקות, עד שכולו מתכסה ברוטב ומשחים יפה.
5
מפזרים מעל בצל ירוק וטבעות צ'ילי, ומגישים מעל אורז לבן.
6
שומרים בכלי אטום במקרר.
7
טיפים:
- אפשר להשתמש גם בטופו בטעם עגבניות ובזיליקום של משק צוריאל.
- אפשר להחליף את הסילאן בכמות זהה של מייפל טבעי, או 1 כף סוכר.