שמים את הביסקוויטים במעבד מזון וטוחנים לתערובת פירורית דקה. אפשר גם לשים בשקית אטומה ולרסק בעזרת מערוך.
1
2
מחממים בסיר את משקה הסויה הקלאסי והסוכר ומערבבים עד שהסוכר נמס.
3
מוסיפים את שמן הקוקוס והשוקולד, משאירים למס' דקות ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה.
4
מוסיפים לסיר את פירורי העוגיות ומערבבים היטב עד שכל המרכיבים מתאחדים לכדי תערובת לחה ודביקה.
5
מעבירים את התערובת למקרר להתייצבות ל-30 דקות.
6
בעזרת ידיים לחות מגלגלים כדורי שוקולד בגודל רצוי ומעבירים לצלחת עם ציפוי.
7
מגלגלים את הכדורים בציפוי, מעבירים למנג'טים ומגישים או שומרים בכלי אטום במקרר.
8
טיפ:
ניתן להחליף את שמן הקוקוס בכמות זהה של מרגרינה מומסת.