מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה קלה.
1
2
מוסיפים את אבקת הקארי, מערבבים וממשיכים לטגן עוד חצי דקה.
3
מוסיפים את הדלעת, הבטטה, הגזר ותפוח האדמה ומערבבים.
4
מכסים את הירקות עם המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-25 דקות, או עד שכל הירקות מתרככים.
5
מעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון, מוסיפים את משקה סויה במתיקות מופחתת של משק צוריאל, מלח ופלפל וטוחנים למרקם חלק. טועמים ומתקנים את התיבול. אפשר להוסיף את משקה הסויה והתבלינים ישירות לסיר ולטחון בעזרת בלנדר מוט.
6
יוצקים את המרק לכלי הגשה, מקשטים בקרם קוקוס, זרעי דלעת ועירית ומגישים.
7
שומרים בכלי אטום במקרר.
8
מפזרים עלי בזיליקום טריים ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.
9
שומרים בכלי אטום במקרר.