שמים בקערת ערבוב את משקה הסויה הקלאסי, רסק התפוחים, השמן, הסוכר ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
1
2
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח ומערבבים שוב עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה ללא גושים.
3
מחממים מחבת קטנה עם ציפוי non-stick, יוצקים כמה כפות מהבלילה, טופחים כדי ליישר ומטגנים עד להזהבה יפה. בעזרת תרווד הופכים את הפנקייק לצד השני, ומטגנים שוב עד להזהבה.
4
מגישים את הפנקייקים מיד, מומלץ עם סירופ מייפל ופירות טריים בצד.
5
טיפים:
- אפשר לטגן פנקייקים גדולים, או פנקייקים אישיים קטנים.
- אם אין לכם מחבת עם ציפיו non-stick, מומלץ לשמן את המחבת לפני טיגון הפנקייקים.
- אפשר לשדרג את הפנקייקים ע"י תוספת לבלילה של שוקולד צ'יפס, כדורי חמאת בוטנים או אוכמניות קפואות.