מייבשים את הטופו בעזרת מגבות נייר וחותכים ל-4 פרוסות. אם רוצים שקשוקה בצורה יפה יותר, קורצים מכל ריבוע טופו עיגול יפה בעזרת קורצן עוגיות בקוטר מתאים.
1
2
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה יפה.
3
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מערבבים וממשיכים לבשל כמה דקות.
4
מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים, מניחים מעל את עיגולי הטופו ומבשלים עוד 10 דקות, או עד שהרוטב מתחיל להסמיך, והטופו מתרכך וסופג את הטעמים.
5
מפזרים מעל את עלי הכוסברה ומגישים מיד.
6
טיפים:
- אפשר להשתמש גם בטופו טבעי של משק צוריאל.
- אם מפזרים מעל הטופו מעט מלח הודי שחור (קאלה נמק), הטופו מקבל טעם של ביצה.