בקערה מערבבים חמאה רכה וממרח פרלינה עד לאיחוד, מוסיפים סוכר לבן וסוכר חום, מלח ומחית וניל עד לקבלת בלילה אחידה.
1
2
מוסיפים ביצים ושוב מערבבים היטב. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומערבבים עד שהבצק אחיד.
3
מעבירים את הבצק למקרר למשך שעה לפחות להצטננות.
4
מחממים תנור ל 180 מעלות ומפרדים תבנית תנור בנייר אפייה.
5
בעזרת כף גלידה קפיצית או עם הידיים קורצים עיגולים של 40 גר׳ מהבצק, משטחים על היד עיגול אחד, מניחים מעליו 2 קוביות שוקולד לבן, מועכים עיגול בצק נוסף, מניחים אותו מעל העיגול עם השוקולד הלבן ומהדקים אותם ביחד בשוליים לעוגייה אחת גדולה.
(הן ייראו לכם ממש שמנמנות אבל הן אח"כ נהיות שטוחות באפייה ונהיות עוגיות גדולות ומהממות)
6
מניחים על תבנית האפייה ומניחים מעל העוגיה 4-5 שבבי שוקולד צ׳יפס לבן.
7
אופים כ 12-13 דקות עד להזהבה, ומוציאים את העוגיות בעודן רכות, אל תדאגו הן מתקשות בצינון.
8
אוכלים את העוגיות אחרי צינון מוחלט.
בתאבון 🙂