לשים את כל מרכיבי הבצק בקערה עד לקבלת בצק חלק ואחיד ומניחים למנוחה (מכוסה) כשעה.
1
2
מערבבים את כל מרכיבי המילוי.
3
מחממים תנור לטמפרטורה של 240 מעלות.
4
מחלקים את הבצק לחמישה כדורים ומרדדים כל אחד בעזרת מערוך על גבי משטח עבודה מקומח.
5
מניחים מהתערובת במרכז כל כדור בצק, מקפלים את הבצק מעל הגבינה לחצי סהר ומהדקים היטב בעזרת האצבעות. משטחים מעט ובעדינות בעזרת מערוך ומברישים במעט שמן זית.
6
מסדרים את המאפים על גבי תבנית עם נייר אפייה ואופים כ-5 דקות עד להזהבה.