מקלפים את הארטישוקים ומניחים בסיר שטוח יחד עם השום, הטימין, כוכב האניס, הקינמון, הזעתר והצי'לי
1
2
מכסים את כל המרכיבים בשמן זית ומפזרים מעליהם מלח
3
מטגנים על אש נמוכה את הארטישוקים ושאר המרכיבים עד לריכוך כ-40 דקות
כשהארטישוקים רכים, מסננים אותם מהשמן
4
הרכבת המנה:
מסדרים את הארטישוקים על הצלחת. ניתן להניח כפרוסות או כיחידות שלמות.
5
מזלפים מעל את דבש הענבים (הדיבס)
6
מגרזים מעל הכל את פטת העיזים בעזרת פומפייה או מגרדת ומזלפים מעל שמן זית.
7
מגישים חם,
בתאבון!!