מערבבים בקערה את כל מצרכי המלית עד לקבלת תערובת אחידה
1
2
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
3
פורסים עלה פילו על משטח עבודה ומברישים אותו היטב בשמן זית (אפשר גם חמאה מומסת או ספריי שמן)
מניחים על העלה, עלה נוסף, ומברישים גם אותו בשמן זית
4
מחלקים את הבצק לשני חלקים לאורך בעזרת גלגלת פיצה או סכין
5
מניחים מלית לאורך השליש התחתון של כל רצועת בצק (בצד שממנו מתחילים לגלגל)
6
מגלגלים את רצועות הבצק שנוצרו לרולדות ארוכות, מגלגלים לשבלול ומניחים בתבנית אפייה
7
מברישים את כל הבורקסים בביצה טרופה עם חלב ומפזרים שומשום לפי הטעם
8
אופים כ-25-30 דקות עד להזהבה יפה
9
מגישים חם עם ביצה קשה לצד יוגורט או לאבנה
בתאבון!