מכינים את הבלילה:
מערבבים את כל מרכיבי הבלילה במיקסר עד לקבלת מרקם חלק.
לאחר מכן מסננים את התערובת במסננת בכדי להימנע מגושים שנותרו בתערובת.
לבלילת הבלינצ'ס
למלית
לרוטב פירות היער
מערבבים את כל מרכיבי הבלילה במיקסר עד לקבלת מרקם חלק.
לאחר מכן מסננים את התערובת במסננת בכדי להימנע מגושים שנותרו בתערובת.
מחממים מחבת בלינצ'ס / פנקייק על אש קטנה עד בינונית ומורחים עליה מעט חמאה.
לאחר שהמחבת התחממה, בוזקים מצקת שלמה של הבלילה על המחבת ומיד מסובבים לקבלת שכבת בצדק דקיקה.
ברגע שהשוליים מתקשים מעט, הופכים את הבלינצ'ס, מטגנים למשך 20 שניות ומוציאים להצטננות.
מכניסים לקערת המיקסר את חלב העיזים, השמנת המתוקה ואת האינסטנט פודינג, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את גביע גבינת קרם השמנת עיזים תוך תנועות קיפול לתוך הקצפת עד איחוד.
מרתיחים בסיר קטן את מיקס פירות היער יחד עם הסוכר למשך 7-8 דקות עד לקבל רוטב אחיד.
מורחים את הבלינצ'ס בשכבת קצפת מפנקת, משאירים מעט שוליים לסגירת הבלינצ'ס ומגלגלים.
סמוך למועד ההגשה, מזלפים מעל את רוטב פירות היער.
בתאבון!